logoo.jpg

Geschiedenis

Beheer- en Onderhoudsbedrijf De Slufter is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting van de parken aan de Slufterweg en Zanddijk zijn wij betrokken bij het beheren en het onderhouden van de recreatiebungalows.

Bungalowparken op Texel

In de jaren ’70 werd bungalowpark Slufterhoek op Texel gebouwd. Familie Hooijschuur is sindsdien nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op dit park. Henk Hooijschuur realiseerde in samenwerking met de projectontwikkelaar de opbouw van het park. Zoon Cees Hooijschuur nam in 1978 samen met zijn vrouw Els de beheerstaken over van zijn vader. De taken bestonden destijds uit grasmaaien, schilderklusjes en gasten wisselen.

Groei en kwaliteit

Naar mate de jaren verstreken, werden de taken omvangrijker. De bungalows werden ouder, het hoogseizoen langer, de verwachtingen van de huiseigenaren veranderden en de vraag naar kwaliteit nam toe. De zomerbungalows werden verbouwd tot riante recreatiebungalows.

Derde generatie

In 2005 is de derde generatie Hooijschuur in het bedrijf gestart. Erik en Maaike Hooijschuur kwamen naar Texel om hun intrede in het bedrijf te maken en te helpen met de diverse werkzaamheden. De werkzaamheden variëren van schoonmaken en schilder- en timmerklusjes tot complete verbouwingen en tuinaanleg. Het bedrijf beschikt over een enthousiast team met ieder z'n eigen specialiteit.

de-slufter-beheer-onderhoud-visual-02.jpg de-slufter-beheer-onderhoud-visual-05.jpg